Web Analytics

Primele meciuri din Cupa României, faza județeană, au loc mâine

de | 26.06.2021 10:47 | Actualitate, Sport

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Argeș a hotărât ca finala să se dispute sâmbătă, 17 iulie 2021, la Mioveni, a doua zi după AGA a AJF Argeș, atunci cand vor avea loc festivitățile de premiere ale echipelor laureate în edițiile de campionat 2019 – 2020 și 2020 – 2021.

 

PROGRAMUL MECIURILOR – FAZA JUDEȚEANĂ, ETAPA 1

Readucem aminte că jucătorii, oficialii echipelor, arbitrii, observatorii, personalul administrativ al bazei sportive precum șii asistența medicală care vor participa la aceste jocuri trebuie să respecte măsurile de protecție conform Protocolului Medical în vigoare la datele de disputare a meciurilor.
La acest moment, potrivit Protocolului Medical, este prevăzut ca toți cei menționțați mai sus trebuie să aibă vaccinarea efectuată (minimum 10 zile de la rapel), sau să aibă testul covid efectuat RT-PCR cu cel mult 72 de ore înainte de data jocului, sau testul ANTIGEN-RAPID cu maximum 24 de ore înainte de data jocului.

Pentru mai multe detalii și informații puteți să accesați următorul link:  https://www.frf-ajf.ro/arges/competitii-fotbal/cupa-romaniei-faza-1-9554

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii