Web Analytics

Primele de victorie şi meciul de la Slatina au provocat tensiuni la FC Argeş

de | 20.09.2018 14:00 | Sport

# Ședința de după meciul din Cupă a fost una plină de reproșuri: lipsa primelor și ”înfrângerea provocată de jucători veniți de la cules de porumb”

Înfrângerea rușinoasă din Cupa României de la Slatina și faptul că jucătorii alb-violeți încă nu au primit nicio primă de victorie au provocat tensiuni între conducerea clubului și conducerea tehnică de la FC Argeș. Așa se face că în ședința de după meciul din Cupă s-au reproșat multe, însă principalele subiecte fierbinți au fost cele legate de părăsirea Cupei României și de neacordarea primelor de victorie din campionat. Dacă meciul de la Slatina este deja istorie, nu la fel putem vorbi despre prime. Din informațiile noastre, putem spune că pentru acordarea primelor de victorie conducerea tehnică trebuia să facă niște referate către conducerea clubului. Ei bine, hârtiile trimise au fost, de fapt, ”niște fițuici”, motiv pentru care nu s-au luat în considerare. Trebuie subliniat că primele de victorie se acordă la FC Argeș doar în momentul în care echipa se află pe primele trei locuri și acestea, din câte se pare, sunt de 200 de lei de punct obținut. Mai spunem că primele sunt acordate la sfârșitul fiecărei luni și doar celor trecuți în referate de către conducerea tehnică. Iată ce spun despre aceste aspecte Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație, și Emil Săndoi, antrenorul principal de la FC Argeș.

„Vor reface referatele pentru prime… Jucători de Liga a IV-a de la porumb să te bată…”

Cristian Gentea, președinte CA: ”Nu se vor da prime decât pentru jocurile în urma cărora suntem în primele trei echipe din campionat. Atât! În ceea ce privește referatele pentru jocurile de până acum, vă pot spune că o să fie refăcute. Aceste prime se dau pe bază de referat, pe care îl întocmește antrenorul Emil Săndoi, le avizează managerul Vasile Popa și le aprobăm noi, Consiliul de Administrație. În ceea ce privește meciul din Cupa României de la Slatina, vă pot spune că este o mare dezamăgire. Jucători de Liga a IV-a de la porumb să te bată… Tot vorbeau că nu au jucat 7 jucători de bază… I-am arătat d-lui Săndoi că nici pe departe așa ceva… Până la urmă nu contează. Dacă suntem echipă cu pretenții, nu ne putem folosi de explicații de genul acesta. Justificări din astea… Toți sunt plătiți la fel… Sub orice critică… Eu nici nu aș mai fi vorbit de prime în ședință după înfrângerea de la Slatina, după ce te-ai făcut de râs la Slatina. Vreau să mai spun că toți aveau un anumit bonus pentru Cupa României… Aveam și mari obiective noi… Nici nu știm cum o să se încheie anul… Deci, evident că această competiție era un obiectiv, adică să ajungem într-o fază cât mai avansată… Reproșuri au fost multe, dar nu am ajuns la sancțiuni”.

„A existat o discuție constructivă, nu a fost niciun reproș”

Emil Săndoi, antrenor principal: „Avem destul timp să le punem la punct pe toate. Sunt probleme mai importante la echipă, nu aceasta este o problemă la echipă… Nu este vorba de așa ceva… Aceasta este cea mai măruntă problemă. Asta este declarația mea vizavi de prime. Referitor la meciul din Cupa României, vă pot spune că a existat o discuție constructivă, nu a fost niciun reproș. Și noi veneam după o deplasare la Timișoara, am vrut să folosim și alți jucători, pentru că 6-7 jucători care au jucat la Timișoara nu au jucat în Cupă… Este adevărat că doream să mergem mai departe, dar acesta nu era un target al nostru, Cupa României. Nu cred că avem noi forța să câștigăm Cupa României. Pe noi în primul rând ne interesează meciurile din campionat. Să nu uităm că am făcut o figură frumoasă până acum în campionat, chiar dacă am avut și avem în continuare un program destul de greu. Avem probleme și cu accidentările… Stan și Năstăsie au fost accidentați o groază de timp, a mai apărut luxația lui Nilă… Astea sunt problemele de la echipă”.
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole