Web Analytics

Primele contracte de construcţie a unor creşe prin PNRR s-au semnat pentru Piteşti

de | 8.09.2022 12:55 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Pe 1 septembrie s-a concretizat un proiect important pentru comunitatea piteșteană. La Guvern, Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești și președintele executiv al PSD Argeș, a semnat împreună cu ministrul Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în prezența premierului Nicolae Ciucă, două contracte de construcție a unor creșe tip la Pitești. De menționat că sunt primele contracte din România pentru creșe construite prin PNRR!

Primele contracte de construcţie a unor creşe prin PNRR s-au semnat pentru Piteşti

Este vorba despre o creșă medie de 70 de locuri în Bulevardul Eroilor și o creșă mică de 40 de locuri în Găvana II, la complex Albina. Adică încă 110 noi locuri pentru preșcolari în unități de învățământ public. Cele două contracte au o valoare de 16,64 milioane lei.
„Ne-am urmărit interesele, am depus proiecte, am fost consecvenți și am avut încredere în programele de finanțare! Rezultatele au început să apară: în urmă cu un an, mai exact în 26 august 2021, ne-a fost aprobată cererea de realizare a celor două creșe tip, iar astăzi avem contractele semnate! Creșele moderne, finanțate prin PNRR (proiectare, construcție, racorduri utilități) vor fi gata anul viitor și ne vor fi predate la cheie!”, a declarat Cristian Gentea.

Citește și Cristian Gentea s-a întâlnit cu cetățenii din Găvana

Citește și Calea Craiovei va fi lărgită şi reabilitată în 6 luni. Primarul Gentea a semnat contractul

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *