Web Analytics
scris joi, 17.10.2024

Prime șocante pe spatele sportivilor pentru contabilul și medicul de la Canotaj: 162.000 euro și 238.000 de euro, în condițiile în care David Popovici a primit 140.000 de euro

Federația Română de Canotaj a decis să acorde premieri în valoare de aproape 9 milioane de euro după Jocurile Olimpice. FR de Canotaj, condusă de Valentin Gavril, a întocmit un tabel de premieri după performanțele de la Jocurile Olimpice de la Paris, transmite Știripesurse
Citește și: Eduard Novak: Contabila de la FRC, premiată cu mai mulți bani decât David Popovici după JO

Prime șocante pe spatele sportivilor pentru contabilul și medicul de la Canotaj: 162.000 euro și 238.000 de euro, în condițiile în care David Popovici a primit 140.000 de euro

Pe lângă sportivii și antrenorii prezenți la Jocuri, pe tabel au apărut sume imense trecute în contul unor oameni precum secretarul federației, contabilul sau medicul.

Astfel, Cătălin Herfan, secretarul FRC, a încasat 162.000 de euro, la fel ca și Roxana Petrescu, contabilul șef al federației. Roxana Petrescu este și cea care semnează tabelul de premieri.

„Participare activă și contribuție la substanțială la obținerea rezultatelor”, se menționează la Justificarea premiului propus.

La fel șochează și suma primită de medicul Vasile Osean, 238.000 de euro! „Participare activă și contribuție la menținerea stării de sănătătate”, se menționează la Justificarea premiului propus.

Eduard Novak, fostul ministru al MTS, crede că în spatele acestor premieri „nesimțite” este Elisabeta Lipă, fost președinte al FR de Canotaj, actualul șef al Agenției Naționale pentru Sport și candidat al PSD, care, se pare, este cea care a dus la demisia lui Daniel Ghiță din PSD, după cum acuză acesta.

„Secretarul general și contabilul șef iau câte 162.000 de euro de la COSR. David Popovici, doar 140.000. De noaptea minții!”, a mai comentat fostul ministru.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...