Web Analytics

Primarul Stroe digitalizează comuna / Cetăţenii din Bradu îşi pot plăti taxele şi online

de | 28.01.2021 13:09 | Actualitate, Politica si Administratie

Din acest an, cetățenii comunei Bradu își pot plăti sumele datorate către bugetul local (taxele şi impozitele, amenzile) și online, prin intermediul platformei “ghiseul.ro”. Acest lucru este posibil în urma parteneriatului pe care Consiliul Județean Argeș și ARA Software Group îl au cu Primăria Bradu.
”Cetățenii comunei își doreau de foarte mult timp acest lucru. Mă bucur că am reușit să implementăm acest proiect și oamenii nu vor mai fi nevoiți să stea la cozi, Bradu fiind o comună mare. Prin această aplicație ei pot vedea ce au de plătit și pot plăti online. În câteva zile vom edita și monitorul local, în care vom explica pașii de urmat pentru accesarea serviciului”, a spus Dan Stroe, primarul comunei Bradu.
În condițiile actuale, implementarea unui astfel de serviciu le conferă utilizatorilor numeroase avantaje, printre care se numără confortul și rapiditatea, plata putând fi făcută de acasă. Consiliul Județean Argeș dorește să extindă proiectul și să implementeze acest sistem în 84 de primării și 18 instituții subordonate. Consiliul Județean Argeș derulează singurul parteneriat public-privat în domeniul IT. Sistemul informatic acoperă activitatea Consiliului Judeţean şi a unităţilor Administraţiei Publice Locale în vederea accesului cât mai ușor la aceste servicii.

Citește și Dan Stroe, primarul comunei Bradu: ”Acordăm un stimulent de 500 de lei cu angajamentul ca elevul să urmeze cursurile şcolilor din Bradu până în clasa a IV-a”

Citește și Dan Stroe, primarul comunei Bradu: „Proiectul pentru asfaltarea a 16 străzi a fost declarat eligibil şi prins pentru finanţare”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii