Web Analytics

Primarul Rucărului, mesaj emoţionant după decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat

de | 11.04.2024 12:35 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Un mesaj emoționant a postat Ionel Dulamă, primar al comunei Rucăr vreme de 16 ani, pe contul de Facebook. Respectatul edil rucărean a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat, a explicat de ce și a făcut public pe cine va susține, identificând în el persoana cea mai capabilă și potrivită să-i continue munca și proiectele.
„Ne aflăm în pragul campaniei electorale pentru alegerile locale şi cele europarlamentare, care vor avea loc în data de 9 iunie 2024. De asemenea, anul acesta se va finaliza mandatul meu de PRIMAR al COMUNEI RUCĂR. Acum am obligaţia morală să mulţumesc tuturor celor care, prin votul exprimat, mi-au acordat onoarea de a fi în fruntea localităţii noastre pentru o perioadă de 16 ani.

La jumătatea acestui ultim mandat, respectiv în vara anului 2022, am primit, venind ca un trăsnet, un diagnostic ce mi-a schimbat complet viaţa. După două intervenţii chirurgicale şi alte proceduri specifice, am reuşit să revin în funcţie, pentru a-mi îndeplini atribuţiile până la capăt. Revenirea mea a fost posibilă prin puterea lui Dumnezeu, care mi-a trimis în ajutor medici pricepuţi şi devotaţi meseriei, prieteni, colaboratori, colegi, oameni credincioşi, rude, membri ai familiei, consăteni sau simpli cetăţeni cu suflet mare, faţă de care am numai sentimente de stimă şi recunoştinţă. Pentru motive care ţin exclusiv de sănătatea mea am decis ca, la alegerile din acest an, să nu mai candidez pentru funcţia de primar, dar să rămân loial echipei care m-a susţinut şi a fost alături de mine în toţi aceşti ani, conform principiilor comune pe care le avem.

Citește și Boncoi în locul lui Dulamă la Rucăr

Totodată, vreau să-mi exprim consideraţia pentru toţi candidaţii şi toate partidele politice care s-au înscris în lupta electorală, însă menţionez că susţinerea mea va fi îndreptată către candidatul PSD, Marian Dumitru BONCOI.
Îmi doresc să se pună în practică şi să se implementeze toate proiectele pe care le-am iniţiat, la care am avut o contribuţie mai mică sau mai mare în obţinerea unor rezultate favorabile, alături de consilierii locali, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, de consilierii independenţi, de colegii din administraţie, de cetăţenii comunei Rucăr, dar totodată să fie lansate noi proiecte cu impact benefic asupra localităţii”.
Dintre numeroasele comentarii de susținere și felicitare pentru realizările lui Ionel Dulamă, ca edil, l-am remarcat pe cel al profesorului și medicului Daniel Coriu de la Institutul Clinic Fundeni și președinte al Colegiului Medicilor din România, personalitate medicală recunoscută la nivel național și totodată fiu al comunei Rucăr: ”Felicitări pentru realizările dvs! Multă sănătate!”

Citește și PNL şi-a mărit echipa. Lideri locali din Rucăr, Şuici şi Valea Iaşului, dar şi foarte mulţi tineri s-au înscris în partid

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *