Web Analytics

Primarul Panţurescu răspunde la acuzele liberalilor: „Comunicatul PNL e total aiurea! Ei nici măcar n-au venit să vadă ce e cu acea punte”

de | 24.01.2023 16:13 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Referitor la comunicatul de presă de marţi, 24 ianuarie, prin care PNL Argeş consideră că Primăria Curtea de Argeş este, prin „nepăsarea” de care a dat dovadă, răspunzătoare de moartea unui om, acesta fiind luat de ape după ce a alunecat pe un pod improvizat peste pârâul Valea Iaşului, i-am solicitat un punct de vedere edilului-şef al municipiului, Constantin Panţurescu.

Nu vreau să comentez pe seama unei tragedii până când nu se pronunţă organele de anchetă. Comunicatul PNL e total aiurea! Ei nici măcar nu au venit să vadă despre ce este vorba; acel drum nu e pe domeniul public! Acolo e o punte improvizată, între doi stâlpi, pe o vale, cu teren privat pe dreapta, teren privat pe stânga. Nu ştim motivul pentru care omul a ales acel drum; era variantă şi pe altă parte.

Citeşte şi: PNL Argeş: „Nepăsarea administrației din Curtea de Argeș a ucis un om”

Solicitările unor cetăţeni sunt de anul trecut. Chiar dacă am putea construi acolo un pod, nu poţi face aşa ceva într-o zi, în două zile. E nevoie de studiu de fezabilitate, de proiect şi aşa mai departe. În fine, acum ne ocupăm de toaletarea teilor din oraş, iar cei de la PNL spun că îi tăiem. Deci, tunzi un pom, ei spun că-l tai. Unii muncesc, iar alţii sunt fac campanie electorală”– a spus supărat primarul Panţurescu.

Ştefan Dumitrache

Şi viceprimarul din Curtea de Argeş, Ştefan Dumitrache, spune că zona respctivă, pe care se află acel podeţ, este pe domeniu privat. „Când era primar dl. Diaconu, a vrut să facă pod acolo, a adus echipa de proiectanţi, dar au fost alungaţi din zonă de către cetăţeni, care au venit cu acte, spunând că e proprietatea lor. Eram de faţă la scandal, când domnul primar a adus un mare proiectant de poduri, un superprofesionist, care făcuse desenele, voluntar, dar cetăţenii au spus NU, că e proprietatea lor! E lucru complicat acolo” – ne-a relatat şi dl. Dumitrache.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *