Web Analytics
scris miercuri, 21.06.2023

Primarul Nicolae Velcea, noutăți despre transportul cu autobuze la Ștefănești

„Așa cum anunțam la început de an, transportul public metropolitan devine realitate și la Ștefănești, începând cu 1 iulie 2023!

Primarul Nicolae Velcea, noutăți despre transportul cu autobuze la Ștefănești

Operatorul regional PUBLITRANS 2000 S.A. va deservi fostele linii 4, 6 și 9, respectiv:
Linia 4: Pitești – Golești
Linia 6: Pitești – Marcea Oțelești
Linia 9: Pitești- Zona Blocuri
Linia 9B: intersecția Valea Mare -Enculești/ Ploscaru.

Independent de voința noastră, pentru zona Enculești, Ploscaru, transportul va fi asigurat, momentan, cu un program redus, iar zona Izvorani va fi operațională în momentul în care producătorul va livra mijloacele de transport către operatorul PUBLITRANS 2000 S.A.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/traseele-operationale-din-luna-iulie-pentru-transportul-public-pitesti-stefanesti-260487/

În câteva luni, însă, toate traseele vor fi operaționale la capacitate maximă. Contăm pe înțelegerea dumneavoastră și totodată, vă asigurăm că facem toate demersurile legale necesare pentru oferirea serviciilor publice de transport în cele mai bune condiții pentru comunitatea noastră.

Doresc să menționez, încă o dată, că această realizare este rezultatul unei colaborări interinstituționale excepționale, a voinței și viziunii comune și mulțumesc tuturor celor implicați pentru sprijin și înțelegere, în special Domnului Cristian Gentea, Primarul Municipiului Pitești.

Informațiile privind tarifele biletelor și abonamentelor se regăsesc pe site ul
https://www.publitrans2000.ro/?content=tarife-titluri

În acord cu operatorul PUBLITRANS 2000 SA, în zilele următoare vor fi comunicate traseele, orarele, stațiile și locurile de unde pot fi achiziționate bilete și abonamentele” a anunțat primarul Nicolae Velcea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *