Web Analytics
scris sâmbătă, 23.03.2024

Primarul Nicolae Dinică reacţionează: „PNL nu m-a ajutat cu absolut NIMIC!”

După întâlnirea de vineri, 22 martie, a edililor din Argeş cu directorul general al Transgaz, întâlnire catalogată de prefectul liberal Radu Perianu drept o premieră, unde participanţii „au aflat toate informațiile, demersurile ce trebuie întreprinse pentru accelerarea racordării UAT-urilor din județ la rețeaua de gaze naturale” şi unde a participat şi Alina Gorghiu, ministra Justiţiei şi preşedinta PNL Argeş, Nicolae Dinică, primarul PSD de la Corbeni, a reacţionat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, spunând că Instituţia Prefectului e folosită în scop politic şi electoral şi că e ruşinos să-şi asumi în acest fel munca altora.

Primarul Nicolae Dinică reacţionează: „PNL nu m-a ajutat cu absolut NIMIC!”

Citeşte şi: Premieră în Argeș: primarii în ședință de lucru cu directorul general al Transgaz. Accesul la Sistemul Național de Transport gaze naturale, un plus de confort în comunitățile locale

Iată mesajul postat de Nicolae Dinică:

Se spune că diavolul poate lua chiar chip de Înger de Lumină pentru a înșela pe oameni.

Raportându-ne la unii semeni ai noștri, mai ales acum când începe campania electorală, vedem că nici aceștia nu sunt străini de o asemenea abordare. Pentru a fi “credibili” abordează anumite strategii cu subiecte sensibile și se folosesc de imaginea unor oameni de bună credință.

Am primit de la Instituția Prefectului o adresă prin care am fost convocat să particip la o întâlnire cu conducerea Transgaz, având în vedere că UAT Corbeni, în urma sprijinului conducerii PSD Argeș, a primit finanțare pentru proiectul “Înființare Sistem inteligent de gaze naturale în comuna Corbeni, județul Argeș”.

Conștient fiind de importanța și necesitatea acestui proiect am început demersurile necesare în vederea întocmirii documentației pentru semnarea contractului de finanțare și am considerat oportună aceastǎ întâlnire.

Dar de aici până în a folosi Instituția Prefectului în scop politic şi electoral este cale lungǎ şi necuviincioasă!

Am sesizat la prezenta întâlnire mai mulți lideri PNL care erau mai mult interesați de poze, decât de problema gazelor naturale, iar dupǎ sǎ constat că pe anumite rețele de socializare se laudǎ cǎ aduc “gazele” în Argeș. Cum spune latinul “Naturalia non sunt turpia.”(Cele naturale nu sunt rușinoase.)… mai ales în post.

Dar ruşinos este să-ți asumi munca și imaginea altora în scop electoral!

În ceea ce mă privește, fac precizarea cǎ pentru obținerea finanțării proiectului “Înființare sistem inteligent de gaze naturale în comuna Corbeni” , PNL nu m-a ajutat cu absolut NIMIC!!!

Tot ce am realizat până acum la Corbeni şi tot ce avem în curs de realizare se datorează încrederii cetățenilor care mi-au acordat-o, muncii stăruitoare şi sprijinului pe care l-am avut în permanență din partea domnului președinte Ion Mînzână şi echipei PSD!

Așadar, putinǎ demnitate nu stricǎ, mai ales în această perioadă de pregătire duhovniceasca a Postului Mare!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *