Web Analytics

Primarul Ion Georgescu, la recepția noului spital din Mioveni: ”Am pus mult suflet pentru acest proiect. Mulți mă critică”

de | 5.09.2019 12:43 | Actualitate

Joi, 5 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia a avut loc deschiderea evenimentelor în cinstea recepției noului spital din orașul Mioveni. Toate scaunele din sală au fost ocupate. Au fost prezente atât personalități din Argeș, cât și de la nivel național. Printre aceștia se numără ministrul sănătății Sorina Pintea și premierul Viorica Dăncilă.

 

 

 

 

 

 

Primarul Ion Georgescu a ținut să mulțumească tuturor colaboratorilor și invitaților, dar și cetățenilor orașului, pe care i-a numit cetățeni europeni.

 

 

 

 

 

”Am pus mult suflet, în ultima perioadă, pentru realizarea acestui proiect. Trebuie să recunoaștem că, în ultimii 20 de ani, fața orașului Mioveni este pe cale europeană. (…) Mulți mă critică. Spun ca la câți bani am, ar fi trebuit să fac 7 spitale. Eu îi rog sã facă și ei unul singur. Foarte multă lume critică guvernul Dăncilă. Eu nu fac politică, dar acest guvern a fost alături de mine pentru acest proiect și pentru altele. Guvernul PSD a construit, nu a dărâmat spitale. A finanțat, nu a redus numărul de paturi din spitale. Trebuie spusă realitatea, dacă nu o spun, înseamnă că mă mint pe mine însumi”, a menționat primarul Ion Georgescu.

 

După discursul primarului Georgescu, președintele Dan Manu a prezentat investițiile și proiectele spitalicești argeșene. De asemenea, dr. ing. Ioan Silviu Doboși a făcut o prezentare tehnică a spitalului din Mioveni.

Construirea noului spital orășenesc reprezintă cel mai important proiect realizat în Mioveni, în cei 30 de ani de existență ai acestui  oraș industrial.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii