Web Analytics

Primarul Ion Dumitru, despre candidatul PSD la Primăria Piteşti: „Ştiu că de la noi va candida domnul Gentea”

de | 12.03.2020 13:37 | Politica si Administratie

Săptămâna trecută, mai mulți membri din organizația PSD Bascov au fost suspendați pe o perioadă de 6 luni, în frunte cu viceprimarul Gheorghe Nedelea, sau chiar excluși, cum este cazul consilierului local Valentin Nedelea. „Cochetau de mai multă vreme cu alte partide politice. Am avut și dovezi în acest sens. Acum îi vedem candidați ai PNL pentru primărie sau pentru consiliul local. Nu zicea PNL „fără picior de pesedist”? Uite că acum PNL ia de bun ce dă afară PSD și îi pune candidați!”, a declarat primarul de la Bascov, Gheorghe Stancu, în cadrul conferinței săptămânale a PSD.
Ion Dumitru, edilul de la Albota, a adăugat: „Să nu credeți că am dat pe cineva afară din partid, s-au dat singuri, pentru că în urma sondajelor s-a constatat că nu au ce căuta la noi. Să nu credeți că e așa cum se vaită ei. Nu i-a dat nimeni afară, s-au dat singuri, pentru că n-au avut activitate, pentru că lumea nu îi mai vrea. Asta face astăzi PSD-ul, vrea schimbare. Și în cazul meu, dacă cetățenii sunt deranjați de vârstă, de mine și simt că nu mai mă vor, eu nu mai mă duc să candidez, pentru că n-am ce căuta. (…) Dacă ai muncit în această perioadă, nici nu trebuie să îți faci probleme și dacă va fi timpul să plecăm, vom pleca atunci când spune electoratul”.

Despre negocierile lui Apostoliceanu cu PNL: „Excluderea din PSD, despre ce vorbim!”

PSD Argeș nu a anunțat oficial candidatul pentru Primăria Pitești. Ducele de Albota s-a ferit să comenteze informațiile care spun că vicele Sorin Apostoliceanu ar putea să candideze la Primăria Pitești din partea PNL. „Nu am o dovadă să vorbesc despre Apostoliceanu. De bine, da. Ca viceprimar și-a făcut datoria. Știu că de la noi va candida domnul Gentea, asta știu eu”. Zilele trecute însă, Adrian Miuțescu, liderul PNL Argeș, a declarat că au existat negocieri cu Apostoliceanu, așa cum au existat și cu Moșteanu, dar că încă nu a fost desemnat un candidat. Întrebat de jurnaliști ce ar face dacă la Albota s-ar întâmpla ca un pesedist să negocize cu alte partide, primarul Ion Dumitru a răspuns: „Excluderea, despre ce vorbim?! Surpriza mea mare e că toți știm ce știți dumneavoastră. El (Apostoliceanu, n. red.) nu ne-a spus nouă așa ceva, de aceea nu îmi permit să vorbesc dacă el n-a declarat. Eu nici nu știu de ce nu mai candidează dl. Ionică, dacă poate candida. Ce știu eu e că, pe 23 martie, domnul Gentea își anunță candidatura”. Contacatat telefonic, Cristian Gentea a declarat că nu comentează în niciun fel declarația primarului de la Albota.
Primarul Ion Dumitru, în final, a subliniat că „PSD Argeș este pe drumul cel bun” și că este foarte mulțumit de activitatea actualei echipe de la conducerea partidului.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii