Web Analytics
scris joi, 11.07.2024

Primarul Gentea: „Odată cu începerea noului an şcolar vom putea intra din nou în Piteşti şi dinspre nodul rutier Bascov”

Vești bune vin de pe șantierul din nordul orașului, unde se reabilitează podul peste pârâul Bascov. Primarul Cristian Gentea a fost să vadă stadiul lucrărilor și a declarat că circulația ar putea începe chiar din această toamnă.

Primarul Gentea: „Odată cu începerea noului an şcolar vom putea intra din nou în Piteşti şi dinspre nodul rutier Bascov”

„La sfârșitul săptămânii trecute, s-a turnat placa de suprabetonare. Constructorul lucrează intens, în cadrul acestui proiect, pentru redeschiderea circulației, la doar 5 luni de la momentul forării primilor piloni! Avem semne clare că, odată cu începerea noului an școlar, vom putea intra din nou în Pitești și dinspre nodul rutier Bascov!
Planificarea lucrărilor prevedea ca, în luna august, drumul provizoriu să fie închis trei săptămâni pentru realizarea ultimelor etape din proiect. Însă am găsit, împreună cu constructorul, o soluție pentru ca disconfortul în trafic să fie cât mai mic! PORR Construct este unul dintre cei mai serioși constructori – a încheiat exemplar lucrarea la Autostrada Sibiu – Pitești pe tronsonul Sibiu – Boița și se ocupă, în prezent, și de Secțiunea 4 (Tigveni – Curtea de Argeș)!”,
a transmis primarul Cristian Gentea.
M.S.

Citește și Nouă locuri de joacă vor fi amenajate în Pitești

Citește și Ștrandurile din Pitești, refugii răcoroase în zile fierbinți. Program și tarife

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...