Web Analytics
scris joi, 25.04.2024

Primarul Gentea, la deschiderea Argeș Mall: „Avantajele sunt enorme pentru Pitești”

La inaugurarea Argeș Mall, de joi, 25 aprilie, au luat cuvântul – așa cum v-am relatat – Andreea Dumitru, center manager Argeș Mall, Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean Argeș, Dragoș Predescu, prefect și Gilles Ballot, CEO Carrefor România.

Primarul Gentea, la deschiderea Argeș Mall: „Avantajele sunt enorme pentru Pitești”

Citește și: Video. S-a deschis Argeș Mall. Publicul a luat cu asalt magazinele

Edilul-șef Cristian Gentea a mulțumit pentru seriozitatea, implicarea și disponibilitatea totală a celor care s-au implicat în realizarea acestei importante investiții care va aduce avantaje enorme pentru Pitești.

Avantajele sunt enorme pentru Pitești: 1500 de locuri de muncă, ce aduc în mod clar plus valoare; venituri extraordinare la bugetul local, prin taxele și impozitele unui mare dezvoltator; pasarela auto care leagă cartierul Tudor Vladimirescu de centrul orașului – 8 milioane de euro investiție în cel mai mare obiectiv de infrastructură – investiție discutată de la începutul proiectului; Prime Kapital putea proiecta accesul în mall din strada Lânăriei, însă au înțeles argumentele noastre pentru dezvoltarea infrastructurii de transport în Pitești;

creșterea atractivității regionale a orașului: Argeș Mall este cel mai mare centru comercial din Regiunea Sud Muntenia, crește enorm fluxul de clienți, fluxul de turiști – surse directe și indirecte de venituri materiale și de imagine.

Mă bucur că i-am susținut, sunt extrem de serioși, am lucrat foarte bine și vom continua colaborarea în folosul piteștenilor.

Astfel, suntem în discuții pentru a avea, în viitorul apropiat, un birou unic pentru taxe și impozite, la fel ca în Timișoara și Alba Iulia, aici în mall, așa încât să ajutăm cetățeanul.

De asemenea, curând vom avea și o linie de transport în comun care leagă cartierul Tudor Vladimirescu de centrul municipiului, prin Lânăriei, Bulevardul I.C. Brătianu, Maternității, Armand Călinescu, Frații Golești, Depou, Tudor Vladimirescu – stația va fi în parcarea centrului comercial: linia 1B.

De astăzi, de la inaugurare, Argeș Mall este parte a comunității!” – a spus primarul Cristian Gentea.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Doar o scară interioară ?? Cum vine asta ???

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...