Web Analytics
scris joi, 18.08.2022

Primarul Gentea a anunțat că nu se duce la meci, la Mioveni. Așteaptă mai întâi o victorie a echipei lui Prepeliță

Interesul pentru derbiul de mâine dintre CS Mioveni și FC Argeș este mare. Iar organizatorii mizează pe un număr de spectatori poate la fel de mare ca la partida precedentă de pe teren propriu, cu FCSB. În acest sens, biletele sunt puse în vânzare până la ora jocului (18), iar gazdele au apelat la suporteri că vină la stadionul orășenesc purtând tricouri și șepci galbene (culorile clubului sunt galben și verde).

Primarul Gentea a anunțat că nu se duce la meci, la Mioveni. Așteaptă mai întâi o victorie a echipei lui Prepeliță

Citește și: Ultimatum pentru Prepeliţă


Cât privește prezența în tribune a oficialilor celor două echipe, pe Ion Georgescu, primarul din Mioveni, se contează mai mult ca sigur. Va fi alături de echipa lui, care, deși a început mai slab această ediție de campionat, a remizat cu FCSB, iar la Craiova a pierdut cu ghinion, ratând un penalti.
De partea cealaltă, însă, Cristian Gentea, edilul-șef al Piteștiului, nu va veni la meci. Cel puțin așa a anunțat ieri, de ziua lui, la o întâlnire cu colegii și cu ziariștii, când a primit în dar un tricou cu semnăturile fotbaliștilor de la FC Argeș. Primarul a spus că așteaptă mai întâi o victorie a băieților lui Prepeliță și apoi va reveni la.. sentimente mai bune. Vom vedea ce va fi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită