Web Analytics

Primarul Elena Lasconi: „Pentru că există mulți oameni pe lista de așteptare, eu NU m-am vaccinat. Pot să mai AȘTEPT”

de | 26.03.2021 08:32 | Actualitate, Politica si Administratie

Elena Lasconi a vorbit, din nou, la Europa FM, despre cum se vede campania de vaccinare anti-COVID în provincie, acolo unde sunt foarte multe persoane care nu pot merge la centrele de imunizare.

Primarul din Câmpulung spune că și în orașul său, la fel ca peste tot în țară, sunt persoane înscrise pe listele de așteptare pentru programarea la vaccin. În schimb, a fost surprinsă să vadă că, dintre cei care nu se pot deplasa la un centru, foarte puțini și-au manifestat dorința pentru a se imuniza:

 

CITEȘTE ȘI: PNL Argeș: ”Ipocriții din PSD Argeș – președintele CJ și primarul Piteștiului, greșeli de milioane de euro”

 

„Am avut și echipe mobile care au mers pe teren pentru a vaccina doritorii, dar au fost destul de puțini, chiar uimitor. Am sunat 450 de persoane care nu erau transportabile, doar 24 au dorit să fie vaccinate. (…) Vedeți câte fake-news-uri, și le avem la îndemână peste tot. E alegerea lor, noi am făcut toate demersurile necesare pentru ca toți cei care doresc să fie vaccinați să poată să o facă aici.”

Și pentru că au fost totuși mulți doritori la vaccinare, Elena Lasconi spune că a preferat să cedeze locul ei cuiva care ar avea mai mare nevoie de serul anti-COVID:

„Tocmai din acest motiv, pentru că există mulți oameni pe lista de așteptare, eu nu m-am vaccinat, mi-am făcut și un test de anticorpi și mi-au ieșit câțiva, probabil că am avut COVID și atunci am considerat că ar fi bine să-mi ia locul o persoană în vârstă sau o persoană care are probleme de sănătate și eu pot să mai aștept.”

 

CITEȘTE ȘI: Premierul Cîţu, despre relația cu europarlamentarul Rareș Bogdan: „Un om politic care a rămas şi jurnalist în acelaşi timp”

 

Edilul din Câmpulung spune că înțelege frustrarea oamenilor legată de pandemie și de măsurile impuse de autorități, însă nu este momentul să lăsăm garda jos:

„Cred că s-au săturat oamenii, au obosit și-i înțeleg într-un anumit punct de vedere (…) și îi sfătuiesc pe toți să respecte aceste măsuri pentru că până la urmă nimic nu este mai important decât sănătatea.”

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii