Web Analytics

Primarul din Slobozia vrea să fie gata dispensarul până în noiembrie

de | 20.09.2018 14:00 | Politica si Administratie

În comuna Slobozia, din vara acestui an au început lucrări de reabilitare a dispensarului comunal, însă nu au fost încă finalizate. Cadrele medicale din Slobozia își vor desfășura activitatea la Casa de Cultură dacă lucrările la dispensar nu vor fi gata în timp util.
„Ne grăbim. Vrem să îl finalizăm până începe perioada frigului. Firma se forțează să termine cât mai repede. Au mai fost ploi, din cauza timpului au mers greu lucrările. Trebuie să terminăm până la sfârșitul lui noiembrie”, a menționat primarul Petre Funie.
Tot pe linia proiectelor aflate în derulare, continuă lucrările de canalizare și se forează încă trei puțuri de apă în Slobozia. De asemenea, lucrările la cele două școli primare din Slobozia sunt aproape gata. „Școala cu clasele primare I-IV mai trebuie vopsită pe afară. Înăuntru s-a terminat, au intrat copiii la ore. Au fost terminate toaletele interioare, anveloparea pe afară, a rămas doar vopseaua de dat. Mai avem lucrări de reparații și toalete sanitare în interior la Școala Generală nr. 2, clasele I- IV. Și acolo este aproape gata”, ne-a mai spus primarul Petre Funie.
M.T.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii