Web Analytics

Primarul din Pitești, cu ”hârtiile” pentru demolarea stadionului – la Ministerul Sportului

de | 5.10.2022 11:36 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

După ce vineri, 30 septembrie, prin administratorul public Lucrețiu Tudor, Primăria Pitești a predat la Compania Națională de Investiții studiul de fezabilitate și hotărârea Consiliului Local privind obiectivul „Construire Stadion <Nicolae Dobrin>”, marți, 4 octombrie – așa cum v-am informat – primarul Cristian Gentea a depus la Ministerul Sportului documentația tehnică la faza studiului de fezabilitate în vederea inițierii Hotărârii de Guvern pentru demolarea bazei sportive existente. ”Să fie într-un ceas bun!” – a scris edilul-șef pe facebook.

Citește și: Ultimele competiții de kaiac-canoe din acest an au loc în această săptămână la Budeasa

Vă reamintim că proiectul viitorului stadion de la Pitești – care va fi realizat conform standardelor UEFA – este creionat pentru o capacitate de 15.200 de spectatori, inclusiv cu locuri rezervate persoanelor cu handicap și VIP-urilor.

Presa are, de asemenea, locurile (birourile) ei. De exemplu, doar pentru crainicii TV și radio au fost prinse în proiect 24 birouri cu trei posturi (120 de locuri).

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Speram sa vedem echipe mari jucand aici.Investitia trebuie recuperata iar miile de suporteri italieni,francezi,englezi,
    olandezi,spanioli,etc vor revitaliza turismul in Pitesti.
    Poate in acest mod va creste pulsul economic in acest oras aproape uitat de turisti.
    In acest moment nu existam nici pe hartile meteo……..

    Răspuns
    • Alo musiu dex,vorbesti numai tampenii.Ce străini sa vina in orasul ciumei rosii,cu o echipa de fotbal aproape retrogradata? Nici macar nu a început demolarea si se visează cai verzi pe pereti.Scuteste-ma cu povești din astea SF.

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *