Web Analytics

Primarul din Bascov îi premiază pe artiști și pe fotbaliști

de | 6.12.2022 10:13 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov, îi va premia în această seară, de Sfântul Nicolae, pe artiștii Casei de Cultură „Adriana Trandafir”, cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate a acestei instituții. Cu atât mai mult cu cât dansatorii de la „Doina Bascovului” s-au făcut remarcați, de 1 Decembrie, la Consulatul României din Sevilla, acolo unde au promovat, cum numai ei știu să o facă, portul și dansurile noastre populare.

Citește și: A fost semnat contractul pentru construirea unui stadion în Bascov cu capacitatea de 1.600 de locuri în tribune
În aceeași atmosferă de sărbătoare, edilul șef îi va premia și pe fotbaliștii de la ACS Unirea Bascov, în special pe cei de la U19, antrenați de Adrian Dulcea, care au câștigat titlul de campioni republicani la juniori.
În acceași notă de bucurie, specifică lunii cadourilor, primarul Gheorghe Stancu, alături de consilerii locali, a acordat premii în bani (între 200 și 400 lei) elevilor merituoși din comună, 18 la număr, onorând, de asemenea, cu flori, diplome și sume de bani, și 20 de cupluri care au împlinit 20 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *