PRIMARUL DE LA UNGHENI VA PUTEA CANDIDA! A CÂȘTIGAT DEFINITIV RĂZBOIUL CU ANI

de | 21.08.2020 10:39 | Home, Politica si Administratie

Magistrații Tribunalului Argeș i-au dat câștig de cauză primarului Miu de la Ungheni în războiul cu Agenția Națională de Integritate. Astfel, după Judecătoria Costești, și Tribunalul Argeș a respins contestațiile făcute împotriva candidaturii primarului social-democrat din Ungheni, Iulian Miu. Decizia este definitivă.

Ce le-a transmis edilul locuitorilor din Ungheni

“Vreau doar să le mulțumesc cetățenilor din comuna Ungheni care m-au încurajat în toată această perioadă și care au înțeles că totul este doar o făcătură a adversarilor mei politici. Continuăm împreună, oameni dragi! Vreau să îi asigur că voi râmâne același om pentru oameni.”, a declarat Iulian Miu, primarul comunei Ungheni.

Antoniu Neguț

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

var mejsL1count":"%d It_wp103"Set:"10efixhortcoPattch"\/euag"mexsau sare>var mejsLran cody",var et_pb103"-ad-filetnez\ar enone;">rackttps://jurnaluldearges.ro/oaphyshy/cache/minify/179b6.js> fi\=1ute("datdiv>iptsOe","me={ript srch","ab_tets"div><,{a=paren_ fi\ed:cument.getElemenetEleme=new C/\/ju',{adB"w3tc_div> fi\_ fi\ed",{detldea{e:t}})cument.a){(escript");c.id="Cl,{adB"C/\/ju',{ad")cteditC/\/ju',{adB"w3tc_div> fi\_ fi\ed",!1,!1,{e:t})}te("dat1215ment',{adBe)}}v>