Web Analytics

Primarul de la Suseni a acceptat retragerea echipei de pe teren din cauza arbitrajului

de | 15.11.2017 19:06 | Sport

13 SuseniNu trece etapă în fotbalul județean în care problemele să nu fie la ele acasă! De data aceasta, echipa din comuna Suseni a decis să protesteze față de prestația și mai ales față de delegarea arbitrilor la un simplu meci de campionat. Doru Radu, primarul comunei Suseni, cel care este și delegatul echipei, a acceptat în meciul cu DLR Pitești „doleanțele” fotbaliștilor săi și anume acelea de a nu mai continua jocul după mai multe erori ale arbitrilor. Culmea, arbitrul de la acel meci a menționat în foaia de joc că însuși Doru Radu, delegatul echipei a scos echipa de pe teren. Iată ce este menționat pe site-ul AJF în legătură cu acest meci de Liga a IV-a, dar și ce spune primarul de la Suseni despre arbitrajul din ligile inferioare ale fotbalului argeșean.

Arbitru: „Delegatul echipei – Radu Doru a scos echipa de pe terenul de joc”

Meciul: A S Olimpia Suseni – C S DLR Pitesti
Liga a IV-a FORTUNA SPORTS, Seniori, etapa 11 | Data 2017-11-05
Echipa sanctionata: A S Olimpia Suseni
Abatere: Menționez că în minutul 60, după eliminarea jucătorului cu nr. 7 Comănescu Adrian de la echipa AS Olimpia Suseni, delegatul echipei – Radu Doru a scos echipa de pe terenul de joc. Am așteptat un timp suficient, dar echipa a refuzat să mai intre în terenul de joc, urmare am fluierat sfârșitul jocului. Menționez că scorul în momentul opririi jocului era de 5-4 pentru echipa CS Dlr Pitesti.
Rezoluție: Pentru refuzul echipei AS Olimpia Suseni de a relua jocul din minutul 60 conform art. 79 alin.6 din Regulamentul Disciplinar omologhează jocul cu rezultatul de 3-0 pentru echipa CS DLR Pitesti. Având în vedere adresa emisă de echipa AS Olimpia Suseni înregistrată la AJF Arges sub nr. 680/7.11.2017 prin care se precizează că echipa nu a mai fost sancționată, regretă incidentul produs, se rețin circumstanțe atenuante și se sancționează echipa AS Olimpia Suseni cu penalitate financiară de 500 de lei conform art.50.1 coroborat cu art.43 din Regulamentul Disciplinar, poz.10 col.4 din anexa nr.2.
Comisia: Comisia de disciplină
Suspendat din: 07-11-2017
Data înregistrării sancțiunii: 07-11-2017
Sancțiune pecuniară: 500 lei Neplătit!

Doru Radu, primar Suseni: „Ăştia sunt arbitrii şi vă spun că de ani de zile este acelaşi fenomen. Asta e generaţia sau eu ştiu…”

13 DoruRadu SuseniDoru Radu: „Arbitrul a scris în foaia de joc că eu am retras echipa de pe teren, dar adevărul este că băieții nu au vrut să mai reia jocul din cauza unor erori mari de arbitraj. Băieții așa au simțit, iar eu i-am lăsat în pace. Eu am făcut o adresă către AJF și am spus că nu s-a părăsit terenul de joc, ci că nu au vrut să reia jocul. Eu le-am acceptat! I-au dat roșu unui băiat care eu l-am pescuit așa după gârlă, un copil cumite… a făcut o ținere, li s-a părut că e de roșu și cam asta a fost. Totul în condițiile în care cu o etapă înainte a fost o fază asemănătoare în care chiar adversarii de la Poiana Lacului au spus că ni s-a dat roșu degeaba. Și, am mai luat așa cartonașe… Ăsta este arbitrajul la nivelul ăsta fotbalistic… Nu avem ce să le facem! Îmi pare rău! Cred că am cea mai disciplinată echipă… Nu am făcut gălăgie! L-am avut antrenor pe Ion „Ață” care se mai lua cu ei, le mai zicea câte ceva de dulce, dar nici nu prea l-am mai primit, tocmai pentru a nu face gălăgie. În general, am observat eu că tocmai echipele astea care sunt cuminți au de pierdut. Nu avem nici noi echipă așa cum trebuie, dar am strâns așa niște copii de la dl profesor Ciolan… Din câte am înțeles, ei au așa niște probleme cu arbitrul Dragoș Pârâu pentru că se cunosc de pe la facultate… Eu chiar i-am spus arbitrului ăsta că dacă are niște glume așa cu fotbaliștii noștrii să nu mai vină să ne arbitreze. Nu știu ce să zic… Dar, la ultimul meci cu Bascovul ni s-a dat arbitrii de Liga I și la niște faze oarecum asemănătoare ca la celelalte meciuri nu s-a dat cartonaș roșu sau alte decizii aiurea. Călin Iulian a dat niște decizii corecte, nu ca ceilalți din alte meciuri, de la Poiana Lacului, de la Micești… Asta e! Ăștia sunt arbitrii și vă spun că de ani de zile este același fenomen. Asta e generația sau eu știu…”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii