Web Analytics
scris miercuri, 13.07.2016

Primarul de la Dâmbovicioara a câştigat procesul cu ANI, în primă instanţă

Curtea de Apel Pitești i-a dat un verdict favorabil primarului comunei Dâmbovicioara, Dumitru Secăreanu, pe care Agenția Națională de Integritate îl găsise în conflict de interese pe parte administrativă. Edilul a fost reprezentat la proces de avocații Nocolae Zărnescu și Alin Aurel, ambii din Baroul Argeș. Decizia instanței piteștene poate fi atacată de ANI cu recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Reamintim că Dumitru Secăreanu a intrat în atenția ANI încă din 2010, când a elaborat un proiect în Consiliul Local pentru atribuirea contractului de transport al deșeurilor la groapa de gunoi Albota firmei SC Cherestea Dâmbovicioara SRL, societate condusă de fiul său. În baza acestui contract, în perioada 10 mai 2010 – 21 decembrie 2012, fiul edilului a obținut de la autoritățile locale venituri de aproape 24.000 lei. Primarul a declarat încă de atunci că nu și-a însușit niciun leu din acest contract. I.M.

Primarul de la Dâmbovicioara a câştigat procesul cu ANI, în primă instanţă

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...