Web Analytics

Primarul de la Băiculeşti a premiat 52 de copii cu rezultate deosebite la învăţătură, cu prilejul zilei comunei

de | 21.09.2016 20:39 | Actualitate

Pe 18 septembrie, într-o zi frumoasă de duminică, a avut loc cea de-a V-a ediție a zilei comunei Băiculești. Locuitorii comunei aflată între două oraşe, Curtea de Argeş şi Piteşti, au venit cu mic, cu mare pe stadionul comunal, situat la intrarea în satul Tutana, pentru a-l susţine pe primarul Niculaie Dragnea la festivităţile organizate cu ocazia  „Zilei comunei Băiculeşti”. Autorităţile locale împreună cu cele judeţene au înmânat diplome de fidelitate cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, diplome pentru cadrele medicale care şi-au desfăşurat activitatea în comună, dar şi 52 de diplome de merit pentru elevii comunei care s-au evidențiat în cursul anului școlar 2015-2016 prin rezultate deosebite.
Şase din cei 52 de elevi din comuna Băiculeşti premiaţi de primarul Dragnea au terminat anul şcolar cu nota 10, după cum urmează: clasa a V-a –  Robert Florin Eana, clasa a VI-a – Ermina Maria Codeci, clasa a VII-a – Evelina Georgiana Nicolau, respectiv clasa a VIII-a – Ioana Lavinia Pletea, Marius Adelin Pănoiu şi Ioana Voica. Sutele de participanți s-au delectat cu mici și bere, dar și cu un program artistic oferit de Doina Argeșului şi o formație din localitate. Sărbătoarea comunei Băiculești s-a încheiat printr-un frumos foc de artificii.

Numeroase personalităţi au dat curs invitaţiei edilului Dragnea

Alături de edilul Niculaie Dragnea, la zi de sărbătoare, au participat numeroase personalităţi atât din Curtea de Argeş, cât şi de la Piteşti. Conducerea Consiliului Judeţean Argeş, cea a Prefecturii, parlamentari de Argeş, consilieri judeţeni şi numeroşi primari au ţinut să fie alături de autorităţile locale la ceas aniversar. Îi menţionăm pe Dan Manu, preşedintele CJ şi pe vicepreşedintele Simona Brătulescu, subprefectul Emilian Dragnea, senatorul Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, deputaţii Radu Vasilică şi Simona Bucura Oprescu, deputatul Andrei Gerea, preşedintele ALDE Argeş, consilierul judeţean Dănuţ Bica, copreşedinte PNL Argeş, Nichifor Bălan de la PMP Argeş, dar şi primarul de la Curtea de Argeş, Constantin Panţurescu, fiu al comunei Băiculeşti etc. Primarul Niculaie Dragnea le-a oferit tuturor invitaţilor diplome de excelenţă. De asemenea, acesta a primit diplome de excelenţă pentru eforturile depuse în localitate de la Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi de la Prefectura Argeş. Alex Vlaicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii