Web Analytics
scris joi, 31.10.2019

Primarul de la Albeştii de Muscel a câştigat procesul cu Prefectura

 

Primarul de la Albeştii de Muscel a câştigat procesul cu Prefectura

S-a închis cercul în problema asigurării conducerii administrative în comuna Albeştii de Muscel! După ce luna trecută Curtea Europeană a Drepturilor Omului a închis acţiunea declanşată de către primarul Cătălin Manta, ca urmare a faptului că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie revenise asupra deciziei de a-i respinge acestuia recursul declarat împotriva Agenţiei Naţionale de Integritate, astăzi şi Tribunalul Argeş a consolidat poziţia acestuia la Primărie.

Instanţa a admis acţiunea lui Manta de anulare a ordinului prefectural nr. 127 din mai 2018 prin care acesta fusese demis din funcţia de primar, hotărârea fiind definitivă. Actul emis de prefectul Emilian Dragnea fiind desfiinţat, a rămas fără obiect cererea lui Manta de suspendare a efectelor acestuia, suspendare pe care o obţinuse, tot prin instanţă, în iunie 2018.

În asemenea situaţie, actualul primar de la Albeştii de Muscel îşi mai poate pierde mandatul doar în urma alegerilor locale de la anul.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...