Web Analytics
scris miercuri, 18.11.2020

Primarul Dănuț Stroe: ”Incidența infectării cu Covid-19 este în continuare destul de mare la Bradu”

 

Primarul Dănuț Stroe: ”Incidența infectării cu Covid-19 este în continuare destul de mare la Bradu”

Dănuț Stroe, primarul comunei Bradu ne-a vorbit despre incidența infectării cu Covid-19 la nivelul localității și despre măsurile care au fost luate de autorități pentru limitarea infectării cu acest virus.

”Incidența infectării cu Covid-19 este în continuare destul de mare la Bradu. A scăzut puțin, de la 5,6 la mia de locuitori la 5,3. Suntem în top 5 la nivelul județului din acest punct de vedere. Am îndemnat oamenii să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea fizică pentru că numai așa putem scăpa de această problemă. Eu am respectat ultimul ordin dat de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în ceea ce privește agenții economici. Poliția face permanent control…

 

Citește și

Mai multe echipaje de jandarmi la Serviciul Permise, mai multă ordine

 

Am trimis și duminica control la slujbele de la biserică. Aici slujbele se țin afară cu păstrarea distanțării fizice și cu purtarea măștii de protecție. Se verifică mijloacele de transport în comun, magazinele, centrele comerciale, chiar cetățenii sunt opriți și pe stradă. Au fost date și amenzi și avertismente pentru nepurtarea măștii de protecție pentru că situația este una dificilă. Rugămintea mea este să respectăm aceste măsuri și să avem grijă de noi și de ceilalți. Numai așa putem scăpa de această nebunie și putem să revenim la viața normală. Dacă nu, o să tragem cu toții”, ne-a declarat primarul Dănuț Stroe.

Distribuie!

0 Comentarii