Web Analytics

Primarul Cristian Gentea, mesaj de Ziua tanchiștilor: SĂNĂTATE ȘI SUCCES ÎN TOATE MISIUNILE PREZENTE SAU CARE VOR URMA! LA MULȚI ANI!

de | 1.08.2022 12:03 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Data de 1 august are semnificaţii deosebite pentru tanchiştii români, în garnizoanele din toată țara: în 1919, din ordinul regelui Ferdinand I, a fost constituit primul batalion de care de luptă. Armata română se îmbogățea atunci cu o nouă armă esențială!

Tanchiștii sunt militarii care-și servesc patria iubindu-și meseria cu pasiune și respectându-se reciproc. Sunt oameni cu caractere puternice, pentru că nu oricine poate manevra zecile de tone de oțel, sutele de cai putere și gurile de foc ale mașinilor de război!

Citește și: Intrare gratuită la Zoo Pitești

Ziua Tanchiștilor este, deci, o tradiție a celor care lucrează în echipă pentru a-și îndeplini misiunile la standarde înalte, în exerciții sau în teatre de operațiuni. Sunt convins că perseverența și abnegația, calități pe care dumneavoastră, tanchiștii, le aveți, alături de pregătirea profesională de calitate, fac din arma tancuri una dintre cele mai importante forțe ale armatei noastre!

Adresez, la ceas aniversar, personalului activ, în rezervă și în retragere, urări de sănătate și succes în toate misiunile prezente sau care vor urma! La mulți ani!, este mesajul pe care l-a transmis cu acest prilej primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *