Web Analytics
scris joi, 25.07.2024

Primarul Bebe Ivan dă din casă cu sponsorizările de la Târgul de Sfântul Ilie

„Toți primarii sunt pe japcă. Le ia câte 200 de lei pe zi, noi le-am luat câte 50 de lei, simbolic”

Bebe Ivan, primarul din Băbana, le-a mulțumit concetățenilor, pe grupul local de WhatsApp, pentru participarea la Târgul anual de Sfântul Ilie, o manifestare desfășurată fără niciun incident.

Primarul Bebe Ivan dă din casă cu sponsorizările de la Târgul de Sfântul Ilie

Edilul a făcut cu acest prilej și… decontul cheltuielilor prilejuite de evenimentul de tradiție, menționând că pentru premierea cuplurilor care au împlinit 50 ani de căsătorie neîntreruptă au fost alocați din bugetul local 3.500 lei. N-au fost, firește, doar banii ăștia, ci și din sponsorizări, iar despre acestea ne-a vorbit chiar primarul comunei.
„15.000 lei am avut o sponsorizare băgată prin Consiliul local, iar restul au sponsorizat cei doi care au vândut produse alimentare acolo, muzica sâmbătă și duminică… De 20 de ani, noi dăm exclusivitate unei societăți comerciale, care, vânzând produsele lor și probabil că le rămâne foarte bine, vin cu totul, cu lăutarii, cu muzica. Și așa sponsorizează. Nu mai vinde nimeni, de exemplu, mici, cârnați, pește prăjit… Ei au venit cu ideea” – ne-a spus primarul, care a adăugat că el nu condiționează pe nimeni pentru sponzorizări, așa cum aflăm că s-a întâmplat la Câmpulung Muscel.

„Ar mai fi și bani negri, am mai pus și eu o juma’ de salariu, vicele un salariu”…

„Am avut și pe un altul, într-un an, dar nu i-a convenit și n-a mai venit anul următor. Ăsta de acum a zis că-i rămâne destul. Este o societate din Albota, sunt în familie, el, nevastă-sa, copiii… Normal, o formație de muzică populară cu care vin ei, cu orgă, vioară etc, costă în jur de 3.000 de lei. Mai puțin decât cere ansamblul de la Bascov sau Doina Argeșului. Ei au ridicat, au dublat, au ajuns pe la 8.000 de lei cu ansamblul din Bascov. L-am avut și eu odată, dar mi l-a dat fără bani președintele Consiliului Județean, era dl Nicolescu atunci…
La noi și agenților economici, de la care am strâns suma aia de 2.500 lei, le-am luat simbolic câte 50 de lei pe zi, dar le-am dat mâncare; au primit masa, curent, apă, le-am creat toate condițiile. Plus, la final, le-am dat câte o medalie de aur și câte o diplomă de participare; au zis că nu le-a dat nimeni așa ceva. Toți primarii sunt pe japcă; le ia câte 200 de lei pe zi, noi le-am luat câte 50 de lei, simbolic. De aia am strâns și suma, că ei erau mulți, unul lângă altul, au venit de joi, s-au instalat, vineri seara am făcut o masa cu ei, cu toți agenții economici, am dat eu, din partea mea, o masă. Ei de-aia vin la Băbana, știu că în banii ăia, 50 de lei, au totul asigurat. În total, dacă ar fi să calculăm, ar fi 15.000 lei, plus muzica 6.000 lei, ar fi 21.000 lei. Bine, ar mai fi și bani negri, am mai pus și eu o juma’ de salariu, vicele un salariu… N-am avut niciun VIP la târg, au fost invitați cetățeni ai județului”
– ne-a spus cu sinceritate primarul Bebe Ivan.

Citește și Primarul Bebe Ivan a făcut decontul târgului de Sfântul Ilie, de la Băbana

Citește și Alegerile au trecut, mizeriile din campanie au lăsat urme. Cristian Gentea: „S-au dus din casă în casă să spună că tai cu totul Pădurea Trivale”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită