Web Analytics

Primăriţa din Ştefăneşti le-a interzis angajaţilor să intre cu telefoane în biroul ei

de | 15.11.2018 13:05 | Dezvăluiri

# Panică după înregistrările halucinante publicate în ziarul nostru

Înregistrările halucinante din birourile Primăriei Ștefănești – și în special cele din biroul edilului Ioana Jenica Dumitru – publicate în ultimele săptămâni de „Jurnalul de Argeș” au stârnit un val de reacții și au arătat, în același timp, lipsa de autoritate și haosul care domnesc în această instituție.
Și, în loc să ia măsuri ferme legate de jignirile aduse angajatelor Primăriei Ștefănești de colaboratoarea sa Lavinia Năstase – directoarea Centrului Cultural Ștefănești, cea cu care a călătorit împreună la Bordeaux și Nisa – primărița Jenica Dumitru a emis săptămâna trecută, pe 8 noiembrie, la o zi după ce „Jurnalul de Argeș” publicase episodul 4 al înregistrărilor din Primărie, o circulară internă prin care angajații Primăriei Ștefănești nu mai au voie să intre cu telefoanele mobile în biroul său.
Vă redăm în continuare conținutul integral al acestei circulare neobișnuite emise de primărița de la Ștefănești:
”Având în vedere înregistrările neautorizate ajunse în mass-media, fără a se verifica veridicitatea și autenticitatea acestora, înregistrări ce au condus la scăderea prestigiului instituției pe care o conduc, ținând cont de prevederile Regulamentului 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv Regulamentul intern privind protecția datelor cu caracter personal aprobat prin Dispoziția Primarului nr. 556/2018, precum și dispozițiile legilor 477/2004 privind Codul de conduită a personalului contractual din autoritățile și instituțiile publice și Legii 7/2004 privind Codul de conduită a funcționarilor publici, începând cu data de 8.11.2018 se interzice intrarea în cabinetul primarului cu dispozitive ce permit înregistrare de sunete sau imagini, incluzând telefoanele mobile ale tuturor salariaților din aparatul de specialitate al primarului orașului Ștefănești și aparatul permanent al Consiliului local Ștefănești. Încălcarea acestora constituie abatere și se pedepsește conform legislației în vigoare”.
Legat de „veridicitatea și autenticitatea” înregistrărilor publicate în „Jurnalul de Argeș”, o asigurăm pe doamna primar că aceste înregistrări sunt cât se poate de veridice și că vocea doamnei primar, a Laviniei Năstase și a celorlalți angajați participanți la dialoguri sunt cât se poate de clare și ușor recognoscibile.
Cât despre „scăderea prestigiului” Primăriei Ștefănești, acesta este evident și a început cam de un an și jumătate, nu doar de când „Jurnalul de Argeș” publică înregistrările. În Primăria Ștefănești, unde limbajul violent și amenințările Laviniei Năstase șochează pe toată lumea și în primul rând pe salariații instituției, s-a ajuns ca fiecare să facă ce vrea, iar investițiile pentru comunitate sunt aproape zero. Pe cale de consecință, dezvoltarea comunei ajunse prea repede oraș în 2004 lasă mult de dorit, ca să nu spunem că e practic blocată.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii