Web Analytics

Primăriţa Lasconi l-a primit pe ministrul Dezvoltării cu „lovelena” pe birou

de | 15.04.2021 13:15 | Actualitate, Politica si Administratie

Vizita pe care ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a făcut-o săptămâna trecută în Argeș, neocolind Câmpulungul, a extaziat-o pe Elena Lasconi. Și încă mai ieșea hârtia din fax sau se actualiza WhatsApp-ul cu mesajul de la minister, atunci când primărița posta pe facebook vestea cea mare. Justificată bucurie, fiindcă la ce bani mai are Câmpulungul după domnia lui Țâroiu, orice susținere de investiție cu fonduri de la Guvern e binevenită. Doar că vâltoarea bucuriei a aruncat-o pe primărița Lasconi pe alt traseu. Ministrul este Attila Zoltan Cseke, adică un etnic maghiar, membru UDMR, iar acesta a fost motivul pentru care fosta vedetă TV nu s-a putut abține să nu transmită un ”Koszonom!” în spațiul virtual, cuvânt care, cu umlauturile pe ”o-uri”, înseamnă ”Mulțumiri!”. În maghiară, of course! Dacă venea la Câmpulung ambasadorul Ungariei ar fi fost OK o asemenea întâmpinare, dar a fost vorba de vizita unui membru al Guvernului ROMÂNIEI!
Dacă în spațiul virtual a transmis mesaj în maghiară, în cel real s-a folosit de engleză. Elena Lasconi l-a primit pe ministru în biroul cu ”Love”.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Dr. Andrei Aron, consilierul primăriţei Elena Lasconi, face istorie: „Nu cred foarte tare că această mască a fost eficientă…”

Citește și Elena Lasconi, şocată de proiectul de buget: „L-am primit încropit şi cu întârziere!”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii