Web Analytics

Primărița Lasconi a anulat spectacolele de Zilele Câmpulungului

de | 21.07.2021 19:49 | Cultură, Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Stupoare! După ce a ajuns să facă senzație inclusiv în presa națională cu costurile prevăzute pentru organizarea evenimentului denumit Concert 500 – Zilele Municipiului Câmpulung, primărița Elena Lasconi a anulat spectacolele. Motivul prezentat într-un comunicat cu antet, cum îi place vedetei TV, dar nesemnat, ține de faptul că firmele participante la selecția pentru desemnarea prestatorului de servicii nu au îndeplinit condițiile impuse prin caietul de sarcini.

Peste șase sute de mii de lei din banii dați de Guvern pentru aniversarea Scrisorii lui Neacșu erau prevăzuți să se consume cu spectacolele de final de săptămână la care trebuia să performeze Delia și Smiley. (C.I.B.)

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

4 Comentarii

  1. Cum să aduci pe 600.000 de lei niște muzicanți? Voi acolo la Câmpulung Muscel ați înnebunit? Mai știți valoarea banilor? Nu aveti putin respect? Sunt oameni care nu au ce mânca in orasul ăla uitat de lume și aveați de gând să distrugeti cu bună știință banii de la gura oamenilor sărmani?
    Meritati să fiți cercetați penal ptr cheltuire fără responsabilitate a banului public.

  2. Ma gândesc ca s-au plătit avansuri la cântăreți, altfel acestia nu își „blocau” programul. Ce se întâmplă cu aceste sume, cine le suporta, ca de returnat nu vor fi returnate și asta pe bună dreptate?

  3. Ce legătură e între Scrisoarea lui Neacșu și Delia + Smiley? De ce la orice eveniment serios trebuie sa cânte niște artiști pop care nu au nicio legătură cu subiectul?

  4. Am crezut in aceasta doamna . Am crezut ca se poate atenua ceva din megacoruptia care este in campulung. Aiurea…..mai rau si mai pe fata ca precursorii ei. Ce rusine…..