Web Analytics
scris miercuri, 18.10.2023

Primarii din Muscel, reticenţi când vine vorba de cazul lui Ion Georgescu

Primarii PSD din zona Muscel sunt reticenți atunci când sunt solicitați să își exprime opinia față de situația în care se află primarul suspendat al orașului Mioveni, Ion Georgescu (foto sus), arestat pentru 30 de zile. Dând de înțeles faptul că liderii de la județ ai partidului s-au cam grăbit atunci când au luat măsura excluderii edilului din PSD, cei care conduc comunele muscelene evidențiază caracterul surprinzător a ceea ce s-a întâmplat.

Primarii din Muscel, reticenţi când vine vorba de cazul lui Ion Georgescu

„A existat o anumită grabă…”

Ion Mugurel Minciună, primar Cetățeni: ”Cred că a existat o anumită grabă în modul cum s-a acționat pe plan politic, în acest caz. În rest, nu comentez!”

„Să lăsăm ca treburile să fie clarificate în instanță”

Vasile Leau, primar Boteni: „Nu mai știu ce să spun despre acest caz… Și nu știu cine ar putea. Nu poți știi, deocamdată, ce e acolo, ce s-a întâmplat. Să lăsăm ca treburile să fie clarificate în instanță”.

Citește și Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, în arest pentru 30 de zile

Citește și Comunicat DNA. Ion Georgescu a returnat suma de 10.000 de euro în sediul Primăriei Mioveni

„E complicat…”

Gabi Șerbănoiu, primar Stâlpeni: „Nu știu ce să spun legat de acest caz. E complicat, după părerea mea. Este evident că noi, primarii de aceeași culoare politică cu cea avută de Ion Georgescu, suntem puși într-o situație delicată. Dar mergem înainte, ce să facem…”

„Nu știu cum de s-a ajuns la așa ceva”

Ion Paul Marin, primar Stoenești: „De când îl cunosc – și îl cunosc de mult – nu am avut niciodată o părere proastă depre el. Mi s-a părut serios, corect, preocupat de localitate, un om gospodar. A făcut multe pentru Mioveni. Nu știu ce s-a întâmplat de cealaltă parte, cum de s-a ajuns la așa ceva”.

„E de neconceput, dacă a făcut asta”

Dumitru Secăreanu, primar Dâmbovicioara: „Ce să vă spun…? Nu credeam că se poate așa ceva, nici acum nu cred. E de neconceput, dacă a făcut asta. La valoarea lui, la cât era de apreciat, e greu de înțeles ce s-a întâmplat!”.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Stelică Crăciun a cerut aprobare la IPJ Argeş să-i ducă pachet în arest primarului Ion Georgescu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită