Web Analytics

Primăria şi Centrul Cultural Mioveni, spectacol caritabil pentru un copilaş diagnosticat cu o boală foarte gravă

de | 12.01.2017 14:21 | Actualitate

Primăria Mioveni, prin Centrul Cultural Mioveni, cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeș, organizează pe data de 18 ianuarie, spectacolul „Alături de David Ștefan – Din puțin să facem mult!“, eveniment caritabil în urma căruia toate fondurile încasate prin vânzarea biletelor, din donațiile făcute în timpul spectacolului și prin intermediul licitației cu obiecte care va fi organizată la finalul spectacolului vor merge la familia micuțului David Ștefan Grigorie, din Mioveni. În vârstă de doar 2 ani și 3 luni, David Ștefan a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală, o boală foarte gravă, iar singura lui șansă la tratament vine de la o clinică de profil din Italia, unde copilul este programat să ajungă la finalul acestei luni. În momentul de față nu se cunoaște suma totală necesară pentru tratamentul micuțului, însă doar o zi de spitalizare la clinica din Roma costă 250 euro.
Până în prezent, prin eforturile familiei și prin campania demarată de primăria Mioveni, în ultimele săptămâni s-au strâns fonduri, însă prea puțin față de cât ar fi necesar, ținând cont că acest tratament este încă unul experimental la nivel european.
Din acest motiv, mai mulți artiști cu suflet mare au răspuns inițiativei primăriei de a participa la acest spectacol caritabil, printre care Emilia Ghinescu, Diana Călinescu, Valentin Grigorescu, George Nedelea, Marius Bălan, Valentin Poenariu, Izabel Cristescu, Ansamblul „Plai de Dor” – coordonat de Cătălin Oancea și alții.
„Pe 18 ianuarie, de la ora 18.00 vă invit la Centrul Cultural să fiți alături de noi, în încercarea de a-l ajuta pe David Ștefan. Prețul unui bilet este de doar 20 lei, iar în timpul spectacolului voi organiza o licitație cu obiecte personale și alte bunuri de valoare. Cine dorește și poate să ajute familia Grigorie, poate dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis la Raiffeisen Bank pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuțului David Ștefan. Vă mulțumesc și sper să ne susțineți în această campanie umanitară!”, spune primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.  
Isabela Moiceanu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii