Web Analytics

PRIMĂRIA PITEȘTI: Training online destinat studenților interesați de mobilitatea urbană

de | 4.03.2022 15:21 | Actualitate, Politica si Administratie

Rețeaua Națională CIVINET România, printre ai cărei membri se numără și Primăria Municipiului Pitești, anunță lansarea înscrierilor pentru trainingul online FUTURE LEADERS, organizat de CIVINET RO în perioada 17-18 martie 2022 și destinat studenților și proaspeților absolvenți de facultate, din România și Republica Moldova, pasionați de mobilitatea urbană. Limba de desfășurare a trainingului este limba română.

Citește și: Asociația TIERHILFE HOFFNUNG – Adăpostul de câini Smeura, o nouă campanie de sterilizări gratuite!

Înscrierile sunt deschise până la data de 13 martie 2022, ora 23:00, prin completarea formularului https://docs.google.com/…/1AAKVsHJQ1…/viewform…

Tema acestui training este siguranța în trafic, participanților nefiindu-le cerute cunoștințe teoretice de specialitate, ci doar curiozitate și interes pentru domeniul mobilității urbane. Trainingul se adresează tinerilor cu o experiență universitară diversă care pot fi interesați de o viitoare carieră în mobilitate urbană, fie în calitate de viitori urbaniști, fie ca viitori ingineri, sociologi, psihologi, geografi, comunicatori, IT-iști etc. Trainingul va fi susținut de doi lectori: Theodora Călinescu, expert în siguranță în trafic, Project Manager la European Transport Safety Council Bruxelles, și Grigore Havarneanu, doctor în psihologia transporturilor, Senior Research Advisor la International Union of Railway Paris.

Citește și: Covid Argeș. Incidența pe ultimele zile este de 5.12

Rețeaua națională CIVINET ROMÂNIA, destinată mobilității urbane durabile și curate, în cadrul inițiativei europene CIVITAS, este deschisă autorităților locale (municipalități, consilii județene, zone metropolitane, ministere etc.), dar și ONG-urilor, centrelor de cercetare, universităților și altor organizații (atât publice, cât și din sectorul privat) care au un interes în mobilitatea urbană și transportul urban.CIVINET este singura rețea din România care are ca scop promovarea abordării CIVITAS în domeniul mobilității durabile integrate și a principiilor sale.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *