Web Analytics
scris miercuri, 14.02.2024

Primăria Pitești se mută la Centrul de Calcul. Cum va fi afectată activitatea între 22-26 februarie

În curând încep lucrările de reabilitare enegetică a sediului Primăriei Pitești, clădire situată pe strada Victoriei nr. 24, cu finanțare europeană. Astfel, începând cu 26 februarie 2024, Primaria Pitești va funcționa, până la finalizarea proiectului, în imobilul situat pe b-dul Republicii nr. 71, cunoscut drept Centrul de Calcul.

Primăria Pitești se mută la Centrul de Calcul. Cum va fi afectată activitatea între 22-26 februarie

În prezent compartimentele au început să se mute în noul sediu, iar reprezentanții primăriei atrag atenția că situația poate genera, pentru o scurtă perioadă de timp, disfuncționalități care vor fi gestionate cât mai eficient.

Astfel, de joi, 22 februarie, ora 15, până luni, 26 februarie, ora 12, sunt mutate echipamentele de comunicații și rețelele de date, timp în care primăria va opera doar urgențele.

Citește și Pitești. Apa, oprită joi pe Depozitelor. Lucrări în Colonia ACH

În același interval nu vor funcționa nici activitățile de încasare impozite și taxe locale, amenzi (depunere declarații fiscale, eliberare certificate de atestare fiscală, depunere declarații scoatere din evidența fiscală a mijloacelor de transport ca urmare a înstrăinării, depunerea altor cereri, adrese, solicitări etc) la niciun centru de încasări/declarare, dar nici în sistem online, mai transmite Primăria Pitești.

Important de știut că persoanele fizice și persoanele juridice pot achita impozitele și taxele locale, amenzi prin ordin de plată sau mandat poștal, specificând beneficiar: MUNICIPIUL PITEȘTI, codul de identificare fiscală 4317967 și banca unde este deschis contul beneficiarului: TREZORERIA PITEȘTI. Totodată, la detalii plată, se va completa CNP și/sau CUI și ce reprezintă plata (impozit pe clădiri, impozit pe mijloacele de transport, amendă sau altele). Lista codurilor IBAN, completă, se poate consulta la adresa www.primariapitesti.ro: https://impozitesitaxe.primariapitesti.ro/Plata/download/Coduri_IBAN_2023.pdf

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *