Web Analytics
scris joi, 19.01.2017

Primăria Mioveni angajează referent

19 referent

Primăria Mioveni angajează referent

Primăria Mioveni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție temporar vacantă, de referent, treapta II, în cadrul Compartimentului registratură. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă de minimum 6 luni în unul din domeniile: registratură, secretariat, relaţii cu publicul şi comunicare, operare şi prelucrare date cu caracter economic/administrativ/ comercial/tehnic/juridic și cunoştinţe de operare pe calculator (Word şi Excel) – cunoştinţe de bază.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 20 ianuarie 2017: data limită pentru depunerea dosarelor; 31 ianuarie 2017, ora 10:00: proba scrisă şi proba de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului; 02 februarie 2017, ora 14:00: proba interviu.
Relaţii suplimentate se pot obţine la Primăria Mioveni, bd. Dacia, nr. 1, judeţul Argeş, telefon 0348/455.455.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită