Web Analytics
scris joi, 13.10.2022

PRIMĂRIA CAPITALEI: Târgul de Crăciun va avea loc în Piaţa Constituţiei, în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie

Primăria generală a Capitalei a anunţat, joi, că Târgul de Crăciun va avea loc în Piaţa Constituţiei, în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie a.c. , iar primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, invită operatorii privaţi interesaţi să se înscrie. Cererile pot fi depuse până în 24 noiembrie.

PRIMĂRIA CAPITALEI: Târgul de Crăciun va avea loc în Piaţa Constituţiei, în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie

”În premieră, Primăria Capitalei deschide Piaţa Constituţiei operatorilor privaţi, pentru a putea organiza Târgul de Crăciun 2022. Invit toate companiile care vor să se implice în organizarea acestui eveniment – devenit o tradiţie a Capitalei – să contribuie la transformarea Bucureştiului într-o destinaţie preferată a turiştilor, a copiilor şi a tuturor celor care se bucură de sărbătorile de iarnă”, a postat, joi, pe Facebook, edilul general al Capitalei.

 Citește și: Muzeul Golești, partener al Școlii Nicolae Bălcescu la Târgul “Bucuriile Toamnei“

Nicuşor Dan a transmis că cei interesaţi să devină partenerii acestui demers se pot înscrie până la data de 24 octombrie 2022. Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti anunţă că evenimentul va avea loc în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie 2022, în Piaţa Constituţiei. Se propune amenajarea Pieţei Constituţiei ca locaţie a evenimentului, astfel: zonă dedicată expozanţilor (târg), zonă pentru spectacole (scenă), zone tematice (Brad împodobit, Căsuţa lui Moş Crăciun, Iesle), zone de petrecere a timpului liber (spaţii dedicate jocurilor de iarnă, ateliere tematice pentru copii).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...