Web Analytics

Primăria a premiat asociațiile de proprietari din Pitești. Premiul cel mare a ajuns în Războieni

de | 20.05.2022 12:59 | Actualitate, Politica si Administratie

Au fost premiați câștigătorii concursului „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din Pitești” în cadrul unei ședințe festive desfășurată, vineri, 20 mai, la Primăria Municipiului Pitești, cu ocazia împlinirii a 634 de ani de atestare documentară a Piteștiului. Concursul se află la ediția a X-a.

Premiul cel mare pentru „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari din Municipiul Piteşti”, în valoare de 10 000 lei, a fost obținut de către asociația de proprietari ,, J10 BC’’ – Războieni, iar premiile pentru „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari din fiecare cartier”, în valoare de 2000 de lei, au fost câștigate de următoarele 10 asociații: „Dorobanților 10” bloc 49 – cartier Craiovei, „Narcisa” bloc A3, scara A – cartier Tudor Vladimirescu, „Uraniu” bloc B24 – cartier Prundu, ,,Paul” bloc H4 – cartier Războieni, ,,Exercițiu PD4B” bloc PD4, scara B – cartier Exercițiu, „Trivale P1” bloc P1 – cartier Trivale, „Antim Ivireanu G4-G5” bloc G4-G5 – cartier Găvana, „Făgăraș Nord D2-D3” bloc D2-D3 – cartier Negru Vodă, „Crinul” bloc 27 – Calea București, „Casa Noastră” bloc D30, scara B – Cartier Popa Șapcă.

„Organizat de Primăria Municipiului Piteşti, având la bază voluntariatul, concursul a contribuit la îmbunătăţirea aspectului orașului și a mobilizat un număr mare de piteșteni în acțiunea de curățare, reamenajare și înfrumusețare a locului pe care îl numesc „acasă”. Îi felicităm pe toți cei care s-au implicat în această competiție, câștigători sau doar participanți, pentru entuziasmul lor și pentru munca prin care au dorit și au reușit să facă din Pitești un oraș mai frumos, pentru noi toți!”, a transmis Primăria Pitești.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Au ajuns sa ,, premieze ,, si obligatiile contractuale ale asociatiilor. Cand astfel de lucruri sunt OBLIGATORII conform contractelor , sa mentina in siguranta, curatenie, etc.
    Cred ca traim intr un univers paralel, ei cu tara lor , noi cu a noastra. Si totul pe banii nostri publici .

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *