Prima poză cu Pendiuc la muncă în folosul comunității

de | 22.10.2019 14:58 | Actualitate

Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteștiului, a fost surprins în timp ce presta muncă în folosul comunității, așa cum prevede și pedeapsa pe care o are de ispășit după ce, în această vară, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul asfaltării drumului care duce către vila fostei sale secretare, Carmen Lis. Fostul edil trebuie să presteze muncă neremunerată pe o perioadă de 90 de zile în cadrul unor instituții publice: Direcția de Sănătate Publică Argeș sau Inspectoratul Școlar Județean Argeș. 

De curând, un cetățean a postat fotografia de mai jos pe o pagină de facebook, Pitești, orașul meu, însă a fost ștearsă la scurt timp. Fostul primar a fost fotografiat în timp ce mătură frunzele în curtea Direcției de Sănătate Publică Argeș. 

Sursă foto: Facebook- Pitești, orașul meu.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: drum,munca in folosul comunitatii,pendiuc,poza

Ultimele articole

Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată
Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată

Comisia juridică a Deputaților a aprobat, joi, un raport favorabil privind cererea DNA Pitești de încuviințare a percheziției informatice la deputatul Adrian Miutescu. Solicitarea procurorilor DNA trebuie aprobată și de plenul Camerei Deputaților. Pe 24 noiembrie, DNA...