Web Analytics

Prima femeie intrată în cursa pentru Cotroceni a venit la Piteşti: „Sunt o soluţie mai bună decât doamna Dăncilă pentru preşedinţia României”

de | 22.08.2019 15:15 | Actualitate

Ramona Ioana Bruynseels, fost consilier de stat şi candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) la alegerile prezidenţiale din toamnă a venit la Piteşti joi 22 august. După ce a stat de vorbă cu sute de piteşteni în centrul municipiului, Ramona Ioana Bruynseels, prima femeie intrată în cursa pentru Cotroceni (şi-a anunţat candidatura în ianuarie a.c.) a susţinut o conferinţă de presă alături de conducerea filialei judeţene a PPU.

Fost consilier al fostului premier Mihai Tudose şi fost secretar de stat, Ramona Ioana Bruynseels a spus că unul dintre motivele pentru care oamenii ar trebui să o voteze pe 10 noiembrie ar fi acela că „sunt sinceră şi animată de bunăvoinţă. Eu cred că sunt o soluţiei mai bună decât doamna Dăncilă pentru preşedinţia României”.

Ramona Ioana Bruynseels a spus şi că în centrul Piteştiului a stat de vorbă cu un fost deţinut politic, acesta spunându-i: „Am stat 4 ani în închisorile comuniste. Pentru ce?”

Ramona Ioana Bruynseels a terminat Facultatea de Drept şi a absolvit un program în cadrul Universităţii Harvard. După o relaţie de 18 ani, Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit în mai 2019 cu Dominic Bruynseels, fost preşedintele BCR şi First Bank. Ei au împreună două fetiţe.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are intentii bune, dar sanse la prezidentiale nu are ; este prea moale, nu are snaga. De-ar avea snaga fostului premier Theachter, ori a cancelarului Merkel, altfel am vorbi.