Web Analytics
scris joi, 15.06.2023

Prima acţiune pentru piteşteanul Adi Dulcea, noul selecţioner al naţionalei U18

În perioada 12-18 iunie, naționala Under 18 a României efectuează un stagiu de pregătire la București, urmând să susțină și două partide de verificare, împotriva Macedoniei de Nord. Astfel, vineri, 16 iunie, ora 17:00, România U18 întâlnește Macedonia de Nord U18, pe stadionul Tunari, iar duminică, 18 iunie, ora 17:00, România U18 joacă cu aceeași echipă, pe stadionul Popești-Leordeni. Aceasta este prima acțiune pentru noul selecționer al naționalei U18, piteșteanul Adrian Dulcea.

Prima acţiune pentru piteşteanul Adi Dulcea, noul selecţioner al naţionalei U18

În toamnă, când va promova la categoria de vârstă U19, generația 2005 va debuta în calificările pentru EURO 2024. România face parte din grupa 10, alături de Cehia, Finlanda și San Marino. Meciurile vor avea loc în perioada 11-17 octombrie 2023 și vor fi găzduite de Cehia.
Primele două clasate din cele 13 grupe împreună cu echipa de pe locul 3 cu cele mai bune rezultate înregistrate în fața primelor două vor obține calificarea la Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European găzduit anul viitor de Irlanda de Nord. Doar opt selecționate vor evolua la turneul final.

Citește și Adrian Dulcea este noul selecționer al reprezentativei U18 a României

Citește și Adi Dulcea de la Unirea Bascov, antrenor coordonator la Academia deschisă de clubul Eindhoven la Bucureşti

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *