Prețurile petrolului s-au stabilizat la 110 dolari pe baril

de | 6.05.2022 09:27 | Actualitate, Economie, Home

Preţurile petrolului s-au stabilizat joi în apropiere de 110 de dolari pe baril, deoarece un dolar mai puternic şi o scădere a pieţelor bursiere globale au compensat îngrijorările legate de aprovizionare după ce Uniunea Europeană a stabilit planuri pentru noi sancţiuni împotriva Rusiei, inclusiv un embargo asupra ţiţeiului aplicabil în termen de şase luni, transmite Reuters.

Citește și: La Mioveni, reciclezi electrocasnicele vechi și primești altele noi

Contractele futures pentru petrolul Brent, de referinţă la nivel global, au scăzut cu 41 de cenţi, sau cu 0,4%, la 109,73 dolari pe baril până la ora 15: 54 GMT (18:54 ora României), în timp ce ţiţeiul West Texas Intermediate (WTI), de referinţă pe piaţa americană, a scăzut cu 76 de cenţi, sau cu 0,7%, la 107,05 dolari pe baril.

Un dolar mai puternic face petrolul mai scump pentru deţinătorii altor valute.

Foto: descriptiv

Acest articol este despre: brent,dolari,futures,global,petrol,preturi,referinta

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed