Web Analytics
scris vineri, 24.05.2024

Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât costă produsele în supermarket 

Luna mai este aproape de final iar comercianții de pe litoralul românesc pun la punct ultimele detalii pentru noul sezon de vacanțe. Chiar dacă turiștii nu se înghesuie deocamdată în stațiuni, multe afaceri deja și-au deschis porțile, potrivit Adevărul. 

Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât costă produsele în supermarket 

Citește și: Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja. Era însoțit tot de un minor

Astfel, foarte multe tarabe și supermarketuri sunt deja pregătite să primească clienți, dar îi întâmpină cu prețuri uriașe.

Comercianții de pe litoralul românesc vor să profite la maximum de sezonul estival și au deschis deja multe din magazinele sau tarabele de la malul Mării Negre. Chiar dacă turiștii nu se înghesuie deocamdată în stațiuni, prețurile piperate în așteaptă la rafturi.

Reporterii „Adevărul” au discutat cu câțiva turiști din Iași, care se află pe parcursul acestor zile în stațiunea Mamaia, unde se pun la punct ultimele detalii pentru primirea vizitatorilor. 

Aceștia au declarat că nu au avut cum să nu observe prețurile piperate pe care le au unele produse, în unele cazuri fiind duble față de cele obișnuite.

Sunt foarte puține persoane în stațiune, noi am mers aici pentru liniște. Cred că multe persoane lucrează pe litoral, din cele pe care le vedem. Prețurile sunt deja foarte mari la produsele din magazinele mai mari, dar și din micile magazine de pe malul mării. Loțiunile de protecție solară sunt foarte scumpe. Am cumpărat de acasă o loțiune cu 60 de lei, iar aici, aceeași loțiune costă 134 de lei. E mai mult decât dublu. Sucurile, apa, toate sunt extrem de scumpe. Și în anii trecuți erau prețuri mari, dar parcă acum sunt mai mari ca oricând”, a povestit Bogdan Rusu, tânăr în vârstă de 29 de ani care se află în vacanță în Mamaia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită