Web Analytics

presshub.ro: Tichie de mărgăritar în Teleorman: Alexandria vrea autobuze electrice din fonduri europene, transportatorul local plătind datorii la stat din bani publici

de | 3.03.2019 10:51 | Bani europeni

Orașul Alexandria țintește sus: vrea să fie al doilea oraș din țară cu transport în comun exclusiv electric, precum Cluj-Napoca, cu toate că el nu are un sistem de transport în comun în adevăratul sens al cuvântului. Pentru a-și atinge scopul, primăria ar accesa fonduri europene pentru achiziția a zece autobuze electrice care să intre în dotarea operatorului de transport local, plus investiții adiacente, în valoare totală estimată la peste 17 milioane de euro. Problema este că operatorul local de transport are grave probleme financiare de multă vreme, societatea fiind ținută în viață artificial chiar din bugetul local al municipiului. De altfel, societatea de transport local s-a dovedit cu adevărat utilă doar în situația unor mitinguri organizate de PSD, autobuzele inscripționate TRANSLOC transportând participanții la manifestări organizate în București.

Operatorul local de transport, SC Transloc Prest SRL Alexandria, se……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii