Web Analytics

presshub.ro: Smart-campus pe bani europeni la Universitatea din Oradea – PressHub

de | 3.06.2019 08:00 | Bani europeni

Remarcată la nivel național mai degrabă pentru scandaluri decât pentru performanțe deosebite, Universitatea din Oradea face pași importanți pentru modernizare cu ajutorul fondurilor europene. Instituția a câștigat deja un proiect de peste 6 milioane de euro și are în evaluare un altul de 6,5 milioane de euro.

Anul acesta, pe 18 februarie, instituția a semnat cel mai mare contract de finanțare din fonduri externe nerambursabile pentru reabilitarea spațiilor de învățământ „Smart Campus – Universitatea din Oradea”, P.O.R. 2014 – 2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale. 

Valoarea totală a contractului de finanțare este de aproximativ 6 milioane euro, din care valoarea cofinanțării eligibile a Universității este de 600.000 de lei. Cu o durată de realizare de doi ani, investiţia prevede realizarea de lucrări de reabilitare, modernizare, extindere, echipare și dotare a unei……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii