Web Analytics

presshub.ro: Sinaia cumpără autobuze hibrid cu banii UE – Galaţiul, nu (FOTO) – PressHub

de | 22.07.2019 07:42 | Bani europeni

Cu bani europeni, prin proiectul “Eco-Bus” a cărui finanţare a fost semnată în aprilie 2019, oraşul Sinaia îşi va schimba întregul parc de transport public local, plus rezervele, cu autobuze hibrid. Galaţiul încearcă să-şi primenească flota de transport local cu autobuze turceşti Euro 6, cumpărate pe credit, şi cu minibuze plătite din fonduri bugetare şi din alt credit. Avem, însă, din martie, un Studiu de oportunitate privind achiziţionarea de autobuze electrice hibrid prin accesarea fondurilor europene. Cererea de finanţare încă nu a fost depusă pentru că e nevoie de o suplimentare a fondurilor pe respectiva axă a Programului Operaţional Regional (POR). Pentru că problema transportului public local a devenit acută pentru gălăţeni, am încercat să aflăm ce-a reuşit Sinaia şi n-a izbutit încă Galaţiul.

Săptămâna trecută, gălăţenii au putut vedea modelul de autobuz produs de compania BMC Turcia, care a……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii