Web Analytics

presshub.ro: Şimnicu de Sus, comuna campioană pe PNDR, care a atras cele mai multe fonduri europene din Oltenia – PressHub

de | 15.05.2019 21:27 | Bani europeni

O comună de lângă Craiova s-a dezvoltat cu bani europeni, extinzând reţeaua de utilităţi, asfaltând drumurile comunale, precum şi o bună parte a drumurilor agricole. Locuitorii comunei aşteaptă cu sufletul la gură introducerea apei curente în restul satelor şi construirea canalizării, care se fac tot cu bani europeni, pentru a avea apă potabilă în case şi pentru a-şi construi baie în locuinţă. Iată cum a reuşit Şimnicu de Sus să atragă noi locuitori care provin din Craiova şi cum a ajuns să emită, în medie, peste 400 de autorizaţii de construire de locuinţe pe an.

Şimnicu de Sus este comuna din Oltenia cu cele mai multe proiecte finanţate prin PNDR şi cu cei mai mulţi bani europeni atraşi pe acest program, din regiunea Sud-Vest;Banii europeni au fost folosiţi pentru a reabilita cămine culturale, şcoli, pentru a construi grădiniţe, dar în mod special s-au asfaltat drumuri comunale şi chiar drumuri de……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii