Web Analytics

presshub.ro: Șansă pentru 49 de localități din Vaslui: Apă și canalizare cu 161 milioane de euro, fonduri europene nerambursabile

de | 10.03.2019 12:32 | Bani europeni

Un proiect de anvergură cu finanțare europeană nerambursabilă în valoare de 161 milioane de euro se pregătește în Vaslui pentru dezvoltarea sistemului de apă și canalizare în 49 de localități. Studiul de fezabilitate al proiectului este verificat la Autoritatea de Management a POIM, urmând ca aplicația financiară să fie trimisă la Comisia Europeană pentru aprobare.

Aquavas Vaslui, operatorul regional de apă și canal, are în lucru unul din cele mai mari proiecte de dezvoltare a sistemului de apă și canal, cu finanțare din fonduri europene nerambursabile. El include 49 de unități administrativ teritoriale de la nivelul județului Vaslui, valoarea totală a investițiilor ridicându-se la suma de 161 milioane de euro.

Programul pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și canalizare din județul Vaslui este prevăzut în Master Planul întocmit în anul 2015. 

Proiectul cuprinde peste 20 de contracte și va fi derulat prin……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii