Web Analytics

presshub.ro: România trebuie să returneze UE 15 milioane de lei deoarece Bursa de Pește din Tulcea, inaugurată de Dăncilă în aprilie, nu este funcțională

de | 22.11.2019 11:58 | Bani europeni

Statul român trebuie să returneze aproape 15 milioane de lei Uniunii Europene deoarece Bursa de Pește din Tulcea, făcută cu fonduri nerambursabile, nu este funcțională.  Anunțul a fost făcut în 21 noiembrie chiar de ministrul Agriculturii, Adrian Oros. În luna aprilie 2019, PressHub a scris în exclusivitate că Bursa de Pește din Tulcea este nefuncțională și că a fost inaugurată doar formal, în prezența fostului premier Viorica Dăncilă, a trei miniștri și a unei suite de oficialități locale, doar pentru ca România să nu piardă banii europeni.

”Trebuia să aibă un sediu, un punct de colectare la Chilia, mijloace de transport şi un sistem informatic. La auditul care a fost făcut de Curtea de Conturi, nu de către noi, s-a constat următoarele: singurele tranzacţii care s-au făcut au fost două tranzacţii în ziua inaugurării. Totul a fost doar pentru acea zi a inaugurării. Apoi, deficienţe grave: punctul de……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii