Web Analytics

presshub.ro: Proiecte de 1 miliard de lei – PressHub

de | 7.01.2019 00:43 | Bani europeni

Primăria Iașiului, cel de-al doilea cel mai populat oraș al țării, are în pregătire 20 de proiecte cu finanțare europeană în valoare de peste 620 milioane lei. Dintre acestea, cele în derulare au valoarea de 180 de milioane de lei. La aceste proiecte se mai adaugă achiziția de autobuze electrice și tramvaie, care se face prin Ministerul Dezvoltării Regionale, cu o sumă uriașă: 350 de milioane de lei. Până acum, Primăria a primit rambursări de numai 35 de milioane de lei. Toate aceste sume sunt banii care efectiv ar trebui să schimbe radical fața Iașului. Într-un nou episod dedicat banilor europeni, „Ziarul de Iași” și PressHub.ro vă prezintă lista proiectelor Primăriei Iași pentru programarea 2014-2020. Cele mai multe dintre acestea au fost depuse în ultima parte a lui 2018, iar unele dintre ele au finanțarea asigurată (apel necompetitiv).

Primăria Iași va semna cele mai importante proiecte cu finanțare……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii