Web Analytics

presshub.ro: proiecte cu bani europeni, aproape 10 milioane euro – PressHub

de | 23.09.2018 21:16 | Bani europeni

În Baru, localitate din județul Hunedoara, dezvoltarea se bazează aproape exclusiv pe proiecte finanțate din fonduri europene. Din 2004, primăria a accesat circa 9,4 milioane de euro, reușind astfel să nu mai depindă de bunăvoința Guvernului și a partidelor aflate la putere. Cu bani europeni, s-au introdus în localitate rețele de apă și canalizare, s-au reabilitat drumuri, dar se investește și în educație.
Comuna hunedoreană Baru a ajuns prima unitate administrativă din Zona 5 Vest privind gradul de eligibilitate și finanțare din fonduri europene.
Localitatea a accesat nu mai puțin de 9,4 milioane de euro, bani europeni, din 2004 până în prezent, și-a dezvoltat rețeaua de apă, canal, a investit în cultură și educație.
Banii europeni reprezintă baza dezvoltării comunității, astfel că nu mai depinde de bunăvoința Guvernului.
„Proiectele europene sunt cele mai sigure proiecte care pot fi implementate. În ele nu-și……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii