Web Analytics

presshub.ro: Primăria Craiova și Tel Drum, în plin război pentru infrastructură pe bani europeni – PressHub

de | 9.10.2018 19:51 | Bani europeni

Din trei străzi din Craiova programate pentru reabilitare pe bani europeni, doar una a fost executată corect și la timp. După ce astrele s-au aliniat în așa fel încât asocierea condusă de compania teleormăneană Tel Drum a câștigat contractul de reabilitare de milioane de euro, singura arteră reabilitată la timp a fost strada Caracal, alocată firmei Dancor. Bariera Vâlcii a fost un dezastru din cauza firmei Imob Lux, care intrase în insolvență, iar primăria habar nu avea despre acest lucru, iar pe strada Râului, căzută în responsabilitatea Tel Drum, problemele au curs gârlă și au culminat cu un dosar penal. Suma din contractul atribuit de Primăria Craiova, condusă pe atunci de Lia Olguța Vasilescu, actualul ministru al Muncii și unul dintre oamenii de încredere ai președintelui PSD, Liviu Dragnea: circa 9 milioane de euro.
Trei străzi din Craiova au fost reabilitate cu bani europeni de o asociere de firme condusă de Tel……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii